Witamnia D i kwasy omega w tranie Mollers

tran_mollersDo najważniejszych składników odżywczych tranu Mollers należą nienasycone kwasy z grupy omega oraz duża zawartość witamin. Przyjmowanie tranu regularnie wpływa pozytywnie na gospodarkę całego organizmu, wzmacniając system odpornościowy i działając korzystnie na układ krążenia.

Kwasy nienasycone omega-3 muszą być dostarczane razem z pożywieniem, ponieważ organizm nie jest w stanie sam ich wytworzyć. Największe ilości znajdują się w mięsie ryb morskich, a przyjmować je można również poprzez produkowany z nich tran Mollers. Zawiera on również duże ilości witamin D, które dostarczane są do ciała poprzez promieniowanie słoneczne. Jednak jesienią oraz zimą zapotrzebowanie na te składniki wzrasta, z powodu braku odpowiedniego nasłonecznienia. Organizm często sygnalizuje ich niedobór, poprzez obniżony poziom energii, nadwrażliwość na infekcję oraz gorsze samopoczucie.

Tran Mollers przyjmowany regularnie, pozwala dostatecznie zaspokoić wystarczającą dzienną dawkę witaminy D oraz kwasów omega. Stanowi formułę znaną od lat, opartą na całkowicie naturalnych metodach pozyskiwania tranu o wysokiej zawartości składników odżywczych, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu i odpowiednich dla ludzi w każdym wieku.